Logismarket zavádí novou akci: Zkušební prezentace na Průmyslovém portálu zdarma po dobu 3 měsíců

21/03/2012, Praha

Logismarket, B2B portál se zaměřením na průmysl, nabízí všem firmám z průmyslového sektoru, aby se bezplatně zapojily do virtuálního trhu.

Logismarket, Průmyslový B2B katalog, nabízí firmám působícím v oblasti průmyslu, aby se zde prezentovaly i se svými průmyslovými produkty či službami během zkušebního období 3 měsíců zcela zdarma a bez jakýchkoli závazků.

Možnost vyzkoušet tyto služby po dané období poskytuje firmám jedinečnou příležitost, aby využily výhod účasti na internetovém trhu s kvalitní podpůrnou platformou, získaly během své účasti nové obchodní kontakty a zároveň mohly navázat kvalitní obchodní vztahy.

Logismarket má na internetu již více než 11leté zkušenosti, inzeruje na něm více než 5700 firem se 78 tisíci produkty a službami, vytváří více než 400 tisíc obchodních kontaktů a ročně jej navštíví více než 10 miliónů unikátních uživatelů.

Logismarket neustále optimalizuje řešení maximální flexibilnosti při vytváření a úpravách informací pro snadný průběh služeb. Proto jsme vyvinuli Klientskou sekci, kde si každá firma individuálně, snadno a rychle může vytvořit a poté upravovat svou vlastní prezentaci.

Logismarket hraje důležitou úlohu co se týče ucelených a aktuálních informací o firmách a jejich produktech či službách. Nabízí různé služby včetně distribuce tiskových zpráv svých klientů a týdenního bulletinu, který je zasílán tisícům registrovaných uživatelů. To vše činí z Logismarketu neodmyslitelný nástroj inzerce a prestiže jak značek tak inzerentů.

Kategorizace produktů a služeb splňuje přísné požadavky na web optimalizovaný pro vyhledávače, a tak je Logismarket schopen poskytovat svým klientům kvalitní a skutečné obchodní kontakty, které jsou výrazem opravdového zájmu o inzerovaný produkt nebo službu.

Na Logismarketu CZ jsou zastoupeny následující kategorie: Paletové, vysokozdvižné a jiné vozíkyZdvih, manipulace, dopravníkyObráběcí a tvářecí stroje a příslušenstvíSkladovací systémyPrůmyslové instalace a vybaveníOchranné pracovní prostředky, úklid a kancelářKontejnery, palety a nádobyObaly, balicí a plnicí strojeEtiketování, identifikace a radiofrekvenceSoftware a průmyslové poradenství a Doprava a logističtí operátoři.