Hispack 2012: Logismarket se opět účastní jednoho z nejdůležitějších obalářských veletrhů

23/04/2012, Praha

Ve dnech 15. až 18. května se bude Logismarket reprezentovat v Pavilonu 2 stánek D545 ve veletržním areálu Gran Via v katalánské Barceloně.

Hispack 2012 je povinnou událostí pro všechny obalářské firmy a firmy z příbuzných oblastí, jako je obalová technika, plnění, etiketování apod.

Mezinárodního veletrhu se zúčastní více než 550 společností a počítá se s více než 45 000 návštevníky ze sektoru potravinářství, farmaceutického, chemického, kosmetického a parfumářského průmyslu.

Již podruhé bude Hispack pořádán spolu s veletrhem Bta. (Potravinářská technologie Barcelona). Ve dvou sálech tak bude představena jedna z nejdůležitějších platforem evropského významu potravinářského průmyslu, neboť se zde bude reprezentovat více než 3 tisíce značek strojních zařízení z oblasti obalové a potravinářské technologie.

Výstava bude probíhat v pavilonech 1, 2, 3, 4 a 5 areálu Gran Via veletržního paláce v Barceloně ve dnech 15. až 18. května 2012.

Logismarket, průmyslový B2B portál a katalogový lídr Evropy a Latinské Ameriky, bude situován v Pavilonu 2 ve stánku D545. Přijďte nás navštívit a seznamte se s posledními novinkami, které nabízíme. A pokud ještě nejste uživateli služeb Logismarketu, můžete využít naši exkluzivní akci: 3 měsíce našich služeb zcela zdarma a bez závazků.

Získejte pozvánku na Hispack 2012 zdarma: Vstupte a přihlašte se pomocí tohoto kódu: VNXXSDHS. Můžete tak učinit až do 14. května - nepropásněte příležitost a navštivte veletrh Hispack 2012!