Interpack 2011: Průmyslový adresář Logismarket najdete v pavilonu EN, ve stánku E

18/04/2011, Barcelona, Španělsko

Špička odborníků z obalářského průmyslu se sejde v Düsseldorfu od 12. do 18. května.

Veletrh Interpack, který se koná každé tři roky, si nenechá ujít žádná firma, která působí v obalovém sektoru. Celkem 2700 vystavovatelů ze 60 zemí nabídne návštěvníkům obalová řešení pro nejrůznější aplikace a předvedou nápady pro balení potravin, nápojů, kosmetiky, léčiv, konzumního i průmyslového zboží a dalších produktů. K vidění budou i obalové materiály, balící stroje a budou představeny služby, které s obalářským sektorem souvisejí. Mapa pavilonů a rozmístění firem podle oborů je k vidění na webu Interpacku.

Logismarket je průmyslový b2b portál s přítomností v 15 zemích Evropy a Jižní Ameriky. Více než 10 let zkušeností umožňují Logismarketu poskytovat svým klientům kvalitní služby, díky kterým se mohou na internetu zviditelnit a navázat nové obchodní kontakty. Logismarket pomohl zaregistrovaným firmám vygenerovat více než 419.000 žádostí o cenovou nabídku. Jen na Logismarketu najdete firmy působící v 11 nejdůležitějších průmyslových sektorech, mezi nimiž se nachází i kategorie Obalů a balících a plnících strojů .

Sealed Air , Robopac, Isi Plast a Siat S.p.A. jsou jen některé z firem, které se Vám na Interpacku představí a které se již na nás spolehájí.

Přijďte nás navštívit do pavilonu EN (North Entrance), stánku E, kde na Vás budou čekat naši profesionálové, kteří Vám rádi podají veškeré důležité informace.