Veletrh Interpack, který se koná každé tři roky, si nenechá ujít žádná firma, která působí v obalovém sektoru. Celkem 2700 vystavovatelů ze 60 zemí nabídne návštěvníkům obalová řešení pro nejrůznější aplikace a předvedou nápady pro balení potravin, nápojů, kosmetiky, léčiv, konzumního i průmyslového zboží a dalších produktů. K vidění budou i obalové materiály, balící stroje a budou představeny služby, které s obalářským sektorem souvisejí. Mapa pavilonů a rozmístění firem podle oborů je k vidění na webu Interpacku.

Logismarket je průmyslový b2b portál s přítomností v 15 zemích Evropy a Jižní Ameriky. Více než 10 let zkušeností umožňují Logismarketu poskytovat svým klientům kvalitní služby, díky kterým se mohou na internetu zviditelnit a navázat nové obchodní kontakty. Logismarket pomohl zaregistrovaným firmám vygenerovat více než 419.000 žádostí o cenovou nabídku. Jen na Logismarketu najdete firmy působící v 11 nejdůležitějších průmyslových sektorech, mezi nimiž se nachází i kategorie Obalů a balících a plnících strojů .

Sealed Air , Robopac, Isi Plast a Siat S.p.A. jsou jen některé z firem, které se Vám na Interpacku představí a které se již na nás spolehájí.

Přijďte nás navštívit do pavilonu EN (North Entrance), stánku E, kde na Vás budou čekat naši profesionálové, kteří Vám rádi podají veškeré důležité informace.

Dokumenty ke stažení