Logismarket představuje novou aplikaci: Klientskou sekci

29/09/2011, Barcelona, Španělsko

Nová aplikace umožňuje dodavatelům přítomným na Logismarketu spravovat svůj obsah a mít svou prezentaci zcela pod kontrolou.

Logismarket, průmyslový katalog s přítomností v Evropě a Jižní Americe s více než 4 500 firmami on-line, spustil aplikaci Klientská sekce. Tato aplikace umožňuje jednotlivým dodavatelům spravovat a aktualizovat svůj firemní profil a produkty.

Firmy mohou vkládat nejen informace o své činnosti a vyráběných nebo distribuovaných produktech, ale také multimédia, jež představují přidanou hodnotu pro tisíce profesionálů, kteří Logismarket využívají pro vyhledávání výrobků a služeb pro své firmy.

Díky Klientské sekci Logismarket zlepšuje schopnost prezentovat kvalitní a relevantní obsah svých uživatelů. Důležitý obsah, který naši klienti budou chtít uveřejnit při příležitostech, jako je představení nového produktu nebo služby, vylepšení již existujících produktů nebo přidání nových multimédií, je s touto aplikací možné uveřejnit během několika hodin, což se promítne i na množství vygenerovaných kontaktů.

Jsme překvapeni, jaký úspěch má Klientská sekce mezi našimi novými i stávajícími klienty, kteří začínají náš portál využívat naplno. Ovšem zde naše snaha nekončí, chceme naši aplikaci dále vylepšovat a zdokonalovat služby, které firmám poskytujeme," řekl Miguel Davila, CEO Logismarketu.

Pokud jste klient Logismarketu a zatím nemáte přístup ke svému účtu v Klientské sekci, kontaktujte nás a my Vám pomůžeme vytvořit uživatelské jméno a heslo.

V případě, že jste firma a zatím nejste přítomni na Logismarketu, požádejte o 3-měsíční zkušební období a to zcela zdarma a bez jakýchkoliv závazků. Během těchto tří měsíců budete dostávat opravdové obchodní kontakty od firem, které mají zájem o Vaše produkty či služby.