MECALUX Logismarket se zúčastní MSV 2010 na brněnském výstavišti.

30/07/2010, Barcelona, Španělsko

Srdečně Vás zveme na 52. mezinárodní strojírenský veletrh, který se bude konat v Brně od 13. do 17.9. 2010. V pavilonu G2 (severní křídlo), stánku 06. se na Vás budou těšit zástupci společnosti MECALUX Logismarket.

Tradičně se na tomto trhu představí vystavovatelé ze široké škály strojírenských oborů. MSV 2010 se bude konat současně s technologickými veletrhy IMT 2010, Fond-Ex, Welding a ProFintech.

Nenechte si ujít tuto mezinárodně uznávanou událost, které se pravidelně účastní více než 85 000 domácích i zahraničních návštěvníků (z velké části profesionálů) a kde najdete stánky 1500 vystavovatelů z České republiky a dalších více než 20 zemí.

Partnerskou zemí MSV 2010 se pro letošní rok stalo Rakousko, kde Logismarket nabízí svoje služby tuzemským firmám, které se chtějí efektivně prezentovat na rakouském trhu.

Na MSV 2010 se budete moci setkat s obory jakými jsou například pohony, automatizace, měřící technika, doprava, manipulace, průmyslové balení, skladování, logistika, ...
Průmyslový katalog Logismarket se Vám představí v pavilonu G2 (severní křídlo) ve stánku 06. společnosti MECALUX a bude informovat své návštěvníky o službách, možnostech prezentace a výhodách, které nabízí tento portál na 16 trzích.

Veletrhu se účastní i firmy, které znáte z našeho portálu Logismarket.cz a budete mít tedy jedinečnou příležitost navštívit i jejich stánky. Jsou to například: Vakuumtechnik, Zarges CZ, s.r.o., TESA SA, Testo, s.r.o., Trilogiq CZ s.r.o., Tart s.r.o., TAMTRON s.r.o., Spur a.s., Pavlínek s.r.o., P/A Bohemia s.r.o., K-Technik s.r.o., Milan Ligocki - UNIPACK, Mitutoyo Česko s.r.o. a další.

Těšíme se na Vaši návštěvu v našem stánku. Máme pro Vás připraveno spoustu novinek!

Navštivte nás v pavilónu G2 (severní křídlo), ve stánku 06 !!!