Tradičně se na tomto trhu představí vystavovatelé ze široké škály strojírenských oborů. MSV 2012 se bude konat současně s mezinárodním veletrhem obráběcí a tvářecí techniky IMT, technologickými veletrhy Fond-ex, Welding, Plastex a Profintech a také veletrhem osobní ochrany, bezpečnosti práce a pracovního prostředí Interprotec.

Nenechte si ujít tuto mezinárodně uznávanou událost, které se pravidelně účastní na 80 000 domácích i zahraničních návštěvníků (z velké části profesionálů) a kde na 41 000 m2 výstavní plochy najdete stánky více než 1500 vystavovatelů z České republiky a dalších více než 20 zemí.

Na MSV 2012 se budete moci setkat s obory jako například ochranné prvky pro přepravu a uskladnění materiáluměřicí přístrojeobalové materiály a balicí strojepalety a kontejnerydopravníkysvářecí technikaobráběcí stroje...

Průmyslový katalog Logismarket se Vám představí v pavilonu E ve stánku 12 spolu se společností MECALUX a bude informovat své návštěvníky o službách, možnostech prezentace a výhodách, které tento portál nabízí celkem na 15 trzích.

Veletrhu se účastní i firmy, které znáte z našeho portálu Logismarket.cz a budete mít tedy jedinečnou příležitost navštívit i jejich stánky. Jsou to například: WanzlAnamet,
AntalisTMT ChrudimTart a další.

Těšíme se na Vaši návštěvu v našem stánku, navštivte nás v pavilonu E ve stánku 12!