MSV 2012: Logismarket se znovu účastní nejvýznamnějšího průmyslového veletrhu ve Střední Evropě

03/09/2012, Praha

Srdečně Vás zveme na 54. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně, konaný od 10. do 14.9. 2012. V pavilonu E, stánku 12 se na Vás budou těšit zástupci společnosti MECALUX Logismarket.

Tradičně se na tomto trhu představí vystavovatelé ze široké škály strojírenských oborů. MSV 2012 se bude konat současně s mezinárodním veletrhem obráběcí a tvářecí techniky IMT, technologickými veletrhy Fond-ex, Welding, Plastex a Profintech a také veletrhem osobní ochrany, bezpečnosti práce a pracovního prostředí Interprotec.

Nenechte si ujít tuto mezinárodně uznávanou událost, které se pravidelně účastní na 80 000 domácích i zahraničních návštěvníků (z velké části profesionálů) a kde na 41 000 m2 výstavní plochy najdete stánky více než 1500 vystavovatelů z České republiky a dalších více než 20 zemí.

Na MSV 2012 se budete moci setkat s obory jako například ochranné prvky pro přepravu a uskladnění materiáluměřicí přístrojeobalové materiály a balicí strojepalety a kontejnerydopravníkysvářecí technikaobráběcí stroje...

Průmyslový katalog Logismarket se Vám představí v pavilonu E ve stánku 12 spolu se společností MECALUX a bude informovat své návštěvníky o službách, možnostech prezentace a výhodách, které tento portál nabízí celkem na 15 trzích.

Veletrhu se účastní i firmy, které znáte z našeho portálu Logismarket.cz a budete mít tedy jedinečnou příležitost navštívit i jejich stánky. Jsou to například: WanzlAnamet,
AntalisTMT ChrudimTart a další.

Těšíme se na Vaši návštěvu v našem stánku, navštivte nás v pavilonu E ve stánku 12!