Logismarket má nyní k dispozici novou funkci: „link“

21/05/2009, Barcelona, Španělsko

Jednou z nejčerstvějších novinek na portále Logismarket je funkce „link“, která umožňuje jednoduše vytvořit odkaz na jakoukoli stránku Logismarketu.

Kromě stávajících funkcí jako uložit PDF, tisk a odeslat, byly přidány nové funkce, které mohou být velmi užitečné při šíření obsahu pomocí tak interaktivního prostředku jako je internet.

Nyní lze snadno vytvořit odkaz na hlavní stránku portálu Logismarket, například jednoduchým odkazem na nadpis, fotografii nějakého produktu, logo nebo banner. Také je možno vstoupit na stránku pro vytváření odkazů z lišty menu v katalogu Logismarket. Cílem je usnadnit všem firmám, dodavatelům, pořadatelům veletrhů a dalším institucím vytvoření odkazu na Logismarket.

Tuto akci je možno provést také s dalším obsahem portálu. Uživatel tak může vytvořit odkaz na jakoukoli stránku s popisem produktu, firmou, tiskovou zprávou, na kategorii nebo výsledek hledání na Logismarketu. Stačí kliknout na příslušnou ikonu na liště nástrojů.

V obou případech není třeba nic víc než vybrat formát, který Vám bude nejlépe vyhovovat, zkopírovat HTML kód, který se zobrazí, a vložit jej na Váš web či blog.

Logismarket vyvinul na podnět uživatelů tento nástroj, který také usnadňuje zákazníkům našich inzerujících firem možnost praktičtějšího přístupu k přesným a aktualizovaným informacím z oboru přímo z jejich webu nebo blogu.

Aktuálně Logismarket pro usnadnění sdílení informací v komunitě uživatelů portálu používá nástroj Web 2.0. Toto vylepšení drží krok s rostoucím světem webů a blogů, a umocňuje šíření obsahu více jak 4 300 firem a 71 000 produktů, které tvoří portál Logismarket.