Logismarket posiluje svou přítomnost v Latinské Americe spuštěním nového průmyslového adresáře pro Chile

28/09/2009, Santiago (Chile)

Průmyslový adresář Logismarket přichází i do Chile.

Průmyslový adresář Logismarket přichází dne 28. září '09 i do Chile se svou novou webovou stránkou www.logismarket.cl

Logismarket vsadil na Chile, protože tato země zaznamenala v posledních letech silný růst, a podle OECD má dobrou perspektivu pro zvýšení nákupu investičních celků v příštích letech.

Chile je čtvrtou zemí Latinské Ameriky, kde Logismarket nabízí svá řešení. Od poloviny roku 2008 dosahuje Logismarket v Mexiku, Argentině a Brazílii dobrých výsledků. Výrobci i dodavatelé průmyslových výrobků/ služeb přijali tento Průmyslový katalog velmi pozitivně.

I přes aktuální ekonomickou situaci ve světě stále více firem z různých sektorů má zájem inzerovat své produkty v Logismarketu a využívat výhod obchodních kontaktů, které tento adresář vytváří.

Momentálně Logismarket.cl nabízí tyto produktové kategorie:

Logismarket ve světě

Od svého vzniku v roce 2001 Logismarket nepřestal růst a nyní, včetně Chile, nabízí svá řešení v 15 zemích.

www.logismarket.de (Německo)

www.logismarket.com.ar (Argentina)

www.logismarket.at (Rakousko)

www.logismarket.nl (Benelux)

www.logismarket.ind.br (Brazílie)

www.logismarket.cl (Chile)

www.logismarket.es (Španělsko)

www.logismarket.fr (Francie)

www.logismarket.it (Itálie)

www.logismarket.com.mx (Mexiko)

www.logismarket.pl (Polsko)

www.logismarket.pt (Portugalsko)

www.logismarket.co.uk (Velká Británie)

www.logismarket.cz (Česká republika)

www.logismarket.ch (Švýcarsko)

O Logismarketu

Logismarket je v Evropě a Latinské Americe důležitým 100% B2B průmyslovým adresářem, který zahrnuje přes 71 000 výrobků, 4 300 firem a jeho návštěvnost dosahuje až 9 000 000* uživatelů. Logismarket působí jako místo setkání mezi firmami, které vyrábí či dodávají průmyslové vybavení a firmami, které hledají nějaký průmyslový produkt či službu.

Logismarket je součástí společnosti Mecalux, světového dodavatele globálních řešení pro skladování.

*Souhrnné údaje za r. 2008