Logismarket se zúčastní veletrhu Transport a Logistika na brněnském výstavišti

03/09/2009, Barcelona, Španělsko

Mezinárodní veletrh Transport a Logistika otevře své brány ve dnech 14. až 18. září 2009. Logismarket Vás srdečně zve do pavilónu A2, stánku 16.

Veletrh Transport a Logistika se koná každé dva roky a je zaměřen na všechny obory v sektoru logistiky.

Na veletrhu se bude prezentovat téměř 200 vystavovatelů z České republiky a dalších 17 zemí světa.

Na tomto veletrhu budou zastoupeny obory jako Dopravní technika, Manipulační technika, Skladovací technika, Obalové materiály a balicí technika, Služby pro dopravu a Komunikační, informační a řídicí systémy pro logistiku. Logistický a průmyslový portál Logismarket.cz se představí v pavilónu A2, ve stánku 16 a je připraven nabídnout svoje služby téměř 30.000 návštěvníků, kteří na veletrh zavítají v průběhu pěti dnů jeho konání.

Kromě toho se mnohé firmy, které se v současné době již prezentují na našem portálu Logismarket.cz, představí na tomto veletrhu. Mezi jinými to jsou například společnosti CODEWARE, s. r. o., DACHSER E. S. T. a. s., MATE, a. s., Plastové Přepravní Obaly, s. r. o., SPEDOS s. r. o., STILL ČR spol. s r. o., TECHNOLOGY s. r. o., VDP s. r. o. a ZARGES CZ, s. r. o. .

Paralelně se spolu s tímto veletrhem koná na brněnském výstavišti také Mezinárodní strojírenský veletrh - každoroční podnik zaměřený na strojírenské technologie ve střední Evropě. Na tomto veletrhu budou zastoupeny obory jako např. Důlní, hutní, slévárenská, keramická či sklářská technika.

Těšíme se na Vaši návštěvu v našem stánku. Máme pro Vás připraveno spoustu novinek!

Navštivte nás v pavilónu A2, ve stánku 16 !!!

Pro více informací o veletrhu navštivte prosím www.bvv.cz/translog

Pro více informací o Logismarketu navštivte prosím http://www.logismarket.cz/